F4 Hut

Laatste nieuws
Wed 23 May
ONR F4 hersteld zich goed en blijft de onbetwiste kampioen!

Stijn scoort echte hattrick. ONR F4 - VV Roden F5: 3 - 1.

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR F4 ongeslagen !!

Mon 16 Apr, 09:39


5e zege op rij.


Zaterdagochtend 9.00 uur te Marum, een makkie zou het moeten kunnen worden. Thuis hadden we met 2 - 0 gewonnen dus dat moest makkelijk kunnen. Daarnaast waren we volledig fit (alle 9), stond Thijs Jan de 1e helft op de goal en hadden we 2 wissels. Moet goed gaan.

De locatie en de omstandigheden in Marum waren ook fantastisch, goed verzorgde kleedkamers, koffie, en een voetbalweertje waar je heerlijk bij weg kunt dromen.

En dat deden we dan ook, het viel even tegen toen we met 1-0 achter kwamen. Wakker worden jongens, de droom is voorbij. Marum was sterk, voetbalde goed en kwam enkele keren goed voor de goal. Maar gelukkig scoorde Stijn en bepaalde daarmee de ruststand op 1-1.

In de rust werden de manschappen even met de neus op de feiten gedrukt. Deze wedstrijd moest gewonnen worden, en dus werd een extra bonus in het vooruitzicht gesteld. Bij winst 2 snoepjes.

Weer in de wei, David nu op de goal, de organisatie stond nu goed, Rutger en Karst hielden de deur potdicht. Joep was overal en de rest had de drang naar voren goed te pakken. Resultaat 1-2 door Stijn, en even later 1-3 door Joep.

Een gemene tackel van achter op de enkels van Rutger, waardoor de defensie tijdelijk ontregeld was, bracht de spanning terug. In de verre hoek was er voor David geen houden aan. [2-3] Kom op jongens.

Met Joran, Joost de druk naar voren verder opvoeren. Met resultaat. Marc maakte de 2-4 en Stijn zelfs 2-5. Weer gewonnen, 5 keer op rij. De rekensommen wanneer we kampioen kunnen worden kunnen gemaakt worden. Maar beter is 'gewoon' te blijven winnen.

Volgende week thuis tegen Hunsingo om 10.00 uur spelen, 9.15 uur aanwezig.

 

 

 

 

 








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie